Jeg shopper lyserødt

Hjemmelavet barnets bog

IMG_0309IMG_0310 Barnets Bog!

Jeg vil prøve selv at lave den til vores lille datter, for så kan jeg få den lige præcis som jeg ønsker det.. og desuden få en masse timer til at gå med det hyggearbejde jeg synes sådan noget klippe/skrive/klistre er og jeg ved bare at den bliver alt for skøn. Nu er jeg ved at undersøge rundt op på nettet, hvilke emner man kan lave i sådan en bog, inden jeg begynder at skrive i den. Men jeg glæder mig til at komme ordentlig i gang med den.. for der går jo heldigvis mange år før den er færdig. Jeg er sikker på hun vil elske at sidde og kigge i den her, når hun selv bliver stor.

1 kommentar

  • […] slags tape og meget meget andet, når jeg først går i gang med at få skrevet flere ting i den bog jeg har lavet til Kornelia. Og så er den selvfølgelig ikke sluppet udenom min […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg shopper lyserødt