Udsalg i Aalborg

Hello Kitty strygemærker

HelloKittySå fine små strygemærker har jeg fundet i H&M til ingen penge. Jeg har givet 30 kr for hele NI søde tøsede strygemærker. Jeg glæder mig til at finde en masse forskellige ting jeg kan få syet de forskellige mærker på. Måske skal jeg lige ind og kigge i morgen og se om de har lidt flere til at hænge derinde.. Det er jo det hele værd at have dem til at ligge til den pris – jeg er helt sikker på at jeg i hvert fald nok skal få dem brugt på et tidspunkt!

4 kommentarer

 • Tanja

  Hej. Jeg er på jagt efter Hello Kitty strygemærker som dem du har. Ved godt det er længe siden du har købt dem. Har du nogen tilsalg?
  Hilsen
  tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hej Tanja,

   Jeg tror jeg har nogle til at ligge endnu et sted, som du gerne må købe.. Vi er lige ved at flytte nu, så alt er pakket ned, men vil du ikke sende mig en mail, så skal jeg nok lige se efter dem, når vi kommer ud i den nye lejlighed. Så kan jeg svare dig inden 14 dage. Er det ok?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ihhh, ja de er fine. Kender en lille pige i Århus, der også ville æææælske at få lov at få sat sådan nogle på sit tøj 🙂
  Hvor bliver den lille prinsesse forkælet – endda inden, hun er født..hehe… 🙂 Hun bliver så fiiin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hehe.. Du må skynde dig en tur op i H&M og få fat i et par stykker så – der var kun nogle tilbage af dem jeg allerede har. Det er H&M i Bispensgade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Udsalg i Aalborg