Hjemmelavet barnets bog

Hjemmelavet sengetøj

SengetøjJeg har sat min mor på arbejde.. hun skal sy det aller lækreste sengetøj til vores lille prinsesse og jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat – det bliver bare så fint. Der bliver hele 4 sæt ud af disse flotte stoffer fra Stof 2000 og så bliver de jo lige præcis sådan som jeg vil have dem.

2 kommentarer

 • Louise

  Nøj, hvor bliver det fint – siger både moster og onkel 🙂 Onkel er ret pjattet med uglerne og moster med æblerne – og faktisk også alle de andre…!! Så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hvor er det sødt at både onkel og moster kan lide de stoffer jeg har købt. Er meget spændt på, hvilke farver mosteren her skal købe i, når der skal købes til den lille i Vestbyen. Glæder mig til at se det sengetøj mutti har lavet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavet barnets bog