Børn = slik og sodavand

Andres børn er sjovest, når de kan gå og tale

child_prodigy_359605

Egentlig må man jo ikke sige det, for babyer er skønne! Jeg kan dog godt forstå, hvorfor de fleste mænd bedre kan forholde sig til lidt større børn end små bitte babyer, når de venter børn. I dag har vi set min venindes 14 dage gamle datter som jo stort set ikke lavede andet end at få skiftet ble et par gange, fik bryst, sov og var pylret/græd. Hun var pragtfuld og jeg er allerede helt vild med hende. Senere på dagen så vi min kærestes kusines, næsten 2-årige søn som jo bare kunne det hele. Han talte i sætninger, løb rundt, tog os i hånden, var nysgerrig og spurgte til/fortalte om alt, hvad han så på sin vej? De var begge to helt vildt fantastiske børn, men jeg kan godt forstå, hvorfor kæresten bedre kan forholde sig til den 2-årige der kan spille fodbold og lege alt muligt. Det er jo lidt som om at manden faktisk bliver lidt overflødig, ved den lille nyfødte, når der bliver ammet i hvert fald.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn = slik og sodavand