Andres børn er sjovest, når de kan gå og tale

Min far er stærkere end din far!!

296---300

Jeg synes allerede nu at vores lille pige i maven er helt fantastisk og vi er helt vilde med vores lille prinsesse. Jeg er sikker på at jeg vil synes at hun bliver den skønneste lille pige i hele verden, lige meget hvad! Og det kan jeg egentlig godt forstå at alle andre måske ikke syes hun er/bliver. For jeg kan da godt synes at andres børn er søde, skønne og smukke, men det er ligesom om jeg jo ikke rigtig, på nogen måde faktisk, har den samme kærlighed til dette barn som forældrene, hvilket jo betyder at jeg godt kan overse denne pragtfuldhed.. Hvis man må have lov til at sige sådan?! Altså bare til sig selv og sin kæreste/mand. Der er jo bestemt ingen grund til at gøre forældrene kede af det eller ligefrem sure. Jeg siger på igen måde hermed ikke at jeg ikke kan lide andres børn, overhovedet ikke, men siger bare at jeg aldrig nogensinde kommer til at se på deres med samme øjne som dem – ligesom ingen i verden kommer til at se på vores lille datter, som kæresten og jeg kommer til det! Det er jo én af de  mange glæder der er ved at blive forældre!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Andres børn er sjovest, når de kan gå og tale