Komplimenter er vigtige i et forhold

Vedbæk havn

Der er skønt at være om sommeren, hvis man vel og mærke kan holde til at gå rundt i havnen og se de mange mange flotte både og nyde sommeren. Men når man, som jeg, har store smerter i ryggen, til dels også maven nu og endda allerede halvvejs i sin graviditet har vand i fødder og ben, så er det bestemt ikke en fornøjelse. Dog kan man så sige at det så ikke kun er Vedbæk havn der ikke er til at holde ud, men til gengæld alle steder, hvor det kræver at man går rundt.. ? eller for den sags skyld skal sidde i stort set samme stilling i længere tid. Av av! Jeg er meget hæmmet af min graviditet de her dage ? specielt fordi vejret er så varmt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Komplimenter er vigtige i et forhold