Love love love..

Boksekamp og masser af kærlighed

Der sker meget inde i min, efterhånden ret store, mave og jeg mærker dagligt vores lille prinsesse.. nogle dage er hun bestemt mere slagkraftig end andre, så der er det lettere for kæresten at mærke hende også.. Vi nyder det rigtig meget og der sker en del i forholdet mellem hende og jeg de her dage – nu kan man sådan nærmest sige at jeg er ved at lære hende at kende. Jeg synes selv det er helt mærkeligt at sige, men sådan er det virkelig.. Før jeg blev gravid stod jeg fuldstændig uforstående overfor den kontakt gravide snakkede om om, i forhold til deres ufødte barn. Nu forstå jeg endelig, hvad de mente og det er en fantastisk følelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Love love love..