Kraftig regn i Danmark

Fra NU af!!!

Skal jeg slappe af!! Jeg skal ingenting lave og er nødt til at blive bedre til at passe på mig selv og lytte til, hvad kroppen fortæller mig. Det har været en alt for hård weekend og nu må jeg de næste mange dage betale prisen for det. ØV!

Der har desværre ikke været så meget liv i maven de sidste dage, da jeg har været meget plaget af de dumme plukveer og det har selvfølgelig bekymret mig en del – uden jeg har kunne gøre noget! De næste dage skal foregå på langs og så håber jeg på at mærke mere liv og bokseri inde fra prinsessen.

2 kommentarer

 • Kamilla Olsen

  Hej søde,
  Ja jeg ved det godt – det er ikke godt! Og nu er det jo også slut.. For nej – prinsessen skal blive derinde i et godt stykke tid endnu.
  Glæder mig til at se jer igen, gerne snart! KRAM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde
  Du skal altså passe bedre på dig selv og lytte til kroppen selvom det betyder at du kommer til at gå glip af en masse sjov. Det er ikke for sjov at du oplever alle de der plukveer. Vi gider ikke at du bliver indlagt og skal besøge dig på svangerafd. Der kan vi ikke snakke og grine som vi plejer og vi gider slet ikke at prinsessen kommer til verden alt alt alt for tidlig.
  Krammer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kraftig regn i Danmark