• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Fra NU af!!!

Dårlig service i BabySam i Svenstrup!!

Den er helt gal!! Vi når, næsten med 100% sikkerhed, IKKE at få vores barnevogn. Hvad sker der lige!!! For tre uger siden ringede vi ud i BabySam i Aalborg (Svenstrup) for at ville bestille vores barnevogn, men de sagde at det kunne vi sagtens vente med. Det ville MAKS tage 6-8 uger før vi ville kunne hente barnevognen i butikken.. Og så ventede vi selvfølgelig.

Jeg ringede så ud i BabySam af andre årsager i går, da jeg lige havde et par spørgsmål inden vi skulle derud i dag — for at bestille barnevogn. Og nævner så lige det for hende, men hun panikker lidt i stemmen..

EKSPEDIENT:

MIG:

“Øhh, hvornår sagde du at du har termin?”

– “Den 25. november, men vi vil gerne være i god tid – vi ved godt at Odder ikke har særlig lang leveringstid, men nu vil vi ikke vente længere….”

“Den 25. NOVEMBER?????? – Ja så når I da bestemt ikke at få jeres barnevogn!!”

– “HVAD??? (Stemmen knækker og jeg får en klump i halsen…) Jamen det er jo JER i BabySam der har sagt at vi ligeså godt kunne vente! Men hey… – hvorfor får vi ikke vores barnevogn? Der er da langt over 6 uger til min termin…”

“Ja ja, men Odder har altså for 10 dage siden udvidet deres leveringstid til 15 uger, så nej – I kan IKKE nå at få en barnevogn til jeres barn kommer til verden.”

– “Jamen hvad er nu det for noget? Det har I overhovedet ikke skrevet noget om på Jeres hjemmeside – hvorfor ikke? I har overhovedet ikke informeret kunderne om dette og det er da RET dårlig service! Undskyld mig, men det er da simpelthen bare alt for dårligt af Jer!! Én ting er at Odder er blevet forsinkede, men det er da Jer i BabySam der skal sprede den information ud til os, kunderne!! (Efter en pause..) Kæft det er jeg træt af det her!!!”

“Ja tro mig, os i BabySam er ligeså trætte af det, som I er.”

– “Øhh – ser du, dét tror jeg så ikke lige du er!! Vi står uden en barnevogn, når vores lille guldklump kommer, så det kan vist ikke helt sammenlignes… I er jo bare trætte af utilfredse kunder!!”

“Jo – tro mig, os i BabySam er ligeså træt af det som jer der står uden barnevogn!!”

HER gav jeg så op!!! Og nu skal vi ud i BabySam i dag og have bestilt barnevogn… Vi krydser fingre for at Odder har overdrevet deres leveringstid, for at kunne overraske deres kunder. – Man har jo lov til at være lidt naiv, når nu det her er den ENESTE barnevogn vi vil have!

1 kommentar

 • Hejsa
  Hvor jeg da håber for jer, at I trods ovenstående, alligevel skulle være heldige, at få jeres ønskebarnevogn til tiden.

  Jeg krydser alt hvad der kan krydses for jer.

  God weekend.

  Kh. Dianna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fra NU af!!!