• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Nordens Folkekøkken Aalborg

Tv-serier til mig fra Stofa…

Jeg er jo hjemme med bækkenløsning og keder mig så meget, når jeg skal passe sofaen. Og heldigvis savner kæresten fodboldkampe og TV2 News, så nu er vi blevet enige om at vi da skal have en Zaptor boks fra Stofa. Glæder mig så meget til vi får alle tingene hjem og får det sat til — der er så mange serier jeg skal have indhentet og til at følge med i. Jubii.. Kan slet ikke få armene ned – det er helt svært at skrive det her indlæg! Det er bare så super fedt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nordens Folkekøkken Aalborg