• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Tv-serier til mig fra Stofa...

Alene hjemme 1

Det er første aften i løbet af denne weekend, hvor jeg skal være alene hjemme til aften.

Tror jeg vil forkæle mig selv med noget ekstra hygge.. Der kommer en masse i tv’et jeg skal se i aften og så tror jeg da at jeg vil have lavet mig en bakke med nogle lækkerier. Om lidt hopper (læs: slæber mig ud til elevatoren og kører ned i kælderen – kravler derefter) op på cyklen og lister afsted efter noget aftensmad og lidt snolder. Mmm.. Træls at kæresten er på arbejde, så han ikke kan være med, men efter at have snakket med ham og er blevet opdateret på at han har bestilt pizza til sig selv, så lyder det til han har det fint nok på job..

1 kommentar

 • Huha det lyder hyggeligt og som en super god plan.
  Her står den på hjemmelavet pizza med rigtig cola 😉 og håber at overtale Lasse til at køre med på tanken senere for at hente snolder. Ellers må jeg nøjes med mikropopcorn og lidt chokolade.

  Ha’ en rigtig dejlig aften søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tv-serier til mig fra Stofa...