Aalborg Sygehus Nord

Julen 2010

Jeg glæder mig så sindssyg meget til jul – det bliver simpelthen så fantastisk og hyggeligt. Selvfølgelig bliver julen aldrig det samme mere, da vi jo har en lille prinsesse at nusse om, men jeg er sikker på at det bliver helt fantastisk, selvom det også bliver hårdt. Jeg glæder mig til at kunne nyde dagene med familien.. samtidig er det faktisk også lidt skræmmende (læs: på en meget voksen, men GOD måde) at tænke på at jeg til jul har min egen nye lille familie. Jeg er dog helt sikker på at vi bare bliver en endnu større familie med den jeg har i forvejen og så om nogle år, nok en del, kommer jeg til at føle at vi (herhjemme) er en hel familie.. for indtil nu har det jo kun været Martin og jeg og to mennesker er vel ikke en hel familie?! Nå, nok om alt det familie-snak… indlægget skulle jo egentlig handle om julen, så tilbage på sporet..

Om nogle uger skal de sidste små gaver købes til den pakkekalender min søster og jeg laver til vores mormor og morfar.. der mangler kun et par stykker som jeg endnu ikke kan få købt, da der jo endnu er lidt tid til december. Men det er rart at have sådan nogenlunde styr på de fleste af gaverne, da jeg jo ikke ved, hvornår prinsessen melder sin ankomst og når først hun er kommet ud til os, så tror jeg at det bliver et stort nok arbejde at købe julegaver og få dem pakket ind med mere.. men heldigvis læser kæresten, så han har lang juleferie og fri tidligt hver dag, så vi kan hygge med det allerede i starten af december på ture med vores skønne barnevogn.. Ih.. er total i julestemning og nyder allerede nu at dagene er blevet kortere og at vi nu har mørke kolde aftener, så jeg har en god undskyldning for at sidde med tæppe og have stearinlys tændt i hele lejligheden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aalborg Sygehus Nord