• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Træthed i 3. trimester af graviditeten...

En uges kreativitet..

Jeg er i denne uge rykket hjem til mine forældre i mit barndomshjem, da min far er på jagt i Sverige med min storebror, så Mutti er alene hjemme.. Var jeg blevet i Aalborg ville jeg have været alene hjemme, da min dejlige kæreste er på Herretur og skal være væk resten af ugen.

Derfor har jeg slæbt en masse ting hjem til mine forældre og skal så i gang med at være lidt kreativ – jeg har en masse planer, men nu må vi jo se, hvor meget jeg får lavet. Det er godt jeg har min mor her – hun er en haj til at sy og kan redde enhver fejl jeg kommer til at lave, for der bliver helt sikkert en del. Men jeg prøver og det er vel altid noget 🙂

2 kommentarer

 • Louise

  Ja, glæder mig også til at se, hvad du får lavet… Håber, I hygger. Vi ses lørdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig så meget til at se hvad du får lavet i denne uge 🙂 Er sikker på at det bliver helt perfekt og at du får hygget dig sammen med din Mutti.
  Krammer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træthed i 3. trimester af graviditeten...