• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Børnetøjsbazar i Århus!!

Når to bliver til tre…

Bare lige en tanke..

“Lige om lidt er jeg ikke længere kun nogens datter, lillesøster, kæreste, veninde, barnebarn, niece eller kusine.. jeg bliver også lige pludselig nogens MOR!” Min lille pige derinde bliver min DATTER og jeg bliver mor. Martin vil aldrig nogensinde bare være min store kærlighed, min kæreste, min bedste ven, men vil blive FAR til min DATTER!! Hvor er det bare en helt fantastisk og pragtfuld tanke.. og ret skræmmende faktisk! Men jeg bliver varm om hjertet, får en stor klump i halsen og der danner sig tårer i øjenkrogen bare ved tanken – kan slet ikke vente på det liv der venter på os lige rundt om hjørnet og vi er begge ret utålmodige efterhånden. Vi snakker ofte om den utålelige ventetid til vi kan få lov til at se hendes lille ansigt, høre hendes lyde og mærke hende i vores arme. Og der er da ikke noget der kan gøre en kommende mor blød i knæene som, når den kommende far siger at han er ved at være godt og grundig utålmodig og at han meget spændt går og venter på at hun skal tage fat om hans finger med sin lille bitte hånd! Det er kærlighed jeg skal ikke kan sætte ord på, så nu vil jeg lukke computeren i og glæde mig til at kæresten snart kommer hjem fra første skoledag..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Børnetøjsbazar i Århus!!