• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Se lige her..

Julestemning og julegaver..

På mandag har jeg bestemt mig for at jeg vil pynte op til jul!! Jeg gik i gang med at købe julegaver i går, skal have købt lidt flere i dag og forventer at være færdig med dem alle sammen i morgen. Det er helt fantastisk og jeg har virkelig hygget mig med det. Ikke en eneste af gaverne er indtil videre blevet pakket ind i butikken, men jeg har siddet herhjemme og nørklet med det i går efter et par timer i byen, hvor det hele blev slæbt hjem.

Om et par timer skal jeg ud i City Syd og have købt lidt flere sammen med kæresten, hvorefter jeg skal hjem og pakke flere gaver ind.. Jeg har også lidt planer om at skulle have lavet lidt mere i Barnets Bog i aften, når Martin alligevel skal sidde og lave lektier. Det er ved at være helt utåleligt at gå og vente på at lillepigen melder sin ankomst og jeg har sovet så dårligt i nat – maven har opført sig mærkeligt.. det er så spændende om det er fordi der (forhåbentligt!!!) er ved at ske noget.

I morgen skal vi hjem til mine forældre og fejre Mortens Aften, hvor vi skal hygge med and og andet lækkert mad – glæder mig rigtig meget! Det er faktisk lidt underligt at det pludselig allerede i morgen er blevet den 10.11.10, hvor Martin jo troede at jeg ville føde.. det kan jeg selvfølgelig nå endnu og det vil jeg rigtig gerne!!

Det sner udenfor igen nu, det har det gjort sådan lidt on/off i dag og det er så hyggeligt.. jeg sidder og venter på at Martin kommer hjem, så vi kan komme afsted ud og købe gaver. Jeg har jo travlt, hvis prinsessen melder sin ankomst i morgen.. Der er jo nogle gaver jeg simpelthen er nødt til at få købt inden hun kommer, da jeg ikke synes det vil være helt optimalt at skulle op i byen med en barnevogn i det ekstreme juleræs man jo ved rammer landet, når alle andre også skal i gang med at købe gaver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Se lige her..