Juleshopping i Aalborg

Kærlighed ved første blik

Udfordring: Dag 09 – Noget jeg er stolt af, fra sidste måned.

kornelia4

Ja der kan der jo slet ikke være nogen tvivl om at det jeg er mest stolt af fra sidste måned og stolt af resten af mit liv: Min dejlige lille datter! Hun er det skønneste i hele verden og jeg nyder hver eneste dag med hende.. Og faktisk er der lige en mere jeg er enorm stolt af, nemlig ham her:

IMG_3314

Min kæreste! Han skal have et stort skulderklap og et kæmpe smækkys for det store arbejde han har gjort og gør med vores lille pige. Han knokler med hjemlige opgaver, går i skole og har stadig vildt meget overskud til både vores pige og mig. Jeg elsker når han tøffer rundt med hende i lejligheden, som på billedet. Så får de rigtig vendt verdenssituationen og danner stærkt bånd til hinanden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Juleshopping i Aalborg