• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
3. søndag i advent

Robbie Williams tilbage i Take That

Udfordring: Dag 13 – Mit celebrity cruch

Robbie-Williams

Jeg er vild med ham! Han laver super fed musik og jeg er vild med at han er tilbage til Take That. Han er min yndling og jeg synes han er noget af det mest charmerende – det der badboy der er over ham er simpelthen så frækt. Og så kan han jo synge trusserne af hele verdens kvinder! Og det er nok dét jeg er mest vild med – hans sange går lige i hjertet og man føler jo at han synger til én, når musikken runger ud af anlægget. Fantastisk!

1 kommentar

 • Ja ja ja han er sgu da for lækker. Glemmer aldrig den koncert jeg var til i Göteborg for nogle år siden. Det var så stort og har aldrig oplevet noget lignende.
  Robbie I love you for ever

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

3. søndag i advent