Søvn er jo helt fantastisk!!

Græsenke

I dag tager kæresten min til København for at komme til en julefrokost med sit arbejde (+ en masse af hans venner der arbejder i samme hotel-kæde) og han kommer først hjem igen i morgen eftermiddag. Jeg er derfor græsenke i et par dage og det gider jeg da bestemt ikke være alene. Min mor kommer ud og henter mig og lillefisen i eftermiddag, hvorefter vi så kører hjem til mine forældre. Her skal vi være resten af weekenden – kæresten kommer derop i morgen, når han er kommet tilbage til Aalborg..

Vi skal have hentet juletræ sammen med mine forældre og det glæder jeg mig vildt meget til – så er det rigtig blevet jul, når hele familien render rundt ude i skoven og henter træ. Min søster og jeg hepper altid for et kæmpe stort træ og løber rundt for at finde det smukkeste og største. Jeg er desværre ikke sikker på at min søster og svoger skal med ud og vælge træ i år, da de i lørdags fik den skønneste lille dreng, Gustav.. Men så må jeg jo bare have to stemmer med, når vi står i skoven og skal vælge, så vi ikke ender med en lille bitte træ alle vores gaver ikke kan være under. (Læs: jeg har pakket de julegaver jeg har skulle købe i år ned, så jeg kan få dem med hjem til mine forældre – vi har 4 kæmpe blå sække fra Ikea der er fyldt til randen med gaver!)

1963-christmas-tree-cartoon-clip-art

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Søvn er jo helt fantastisk!!