Hitch

Kært barn har mange navne

Udfordring: Dag 19 – Mine kælenavne og grunden til, at jeg har dem

Duplicate-State

Olsen = mit efternavn.. et kælenavn jeg fik i gymnasiet, hvorfor ved jeg faktisk ikke.. men drengene i klassen havde det med at kalde os piger ved efternavn og så hang det ligesom bare ved. Jeg fik “Olsen” tatoveret på mit venstre håndled det sidste år på gym., hvilket jeg er meget glad for. Mit efternavn betyder en del for mig og jeg har nydt at venner og veninder har kaldt mig det!

Mellembjørn = Jeg var på Nibe Festival med de to veninder der er på et billede i en tidligere udfordring.. og der fik vi navnene Storebjørn, Mellembjørn og Lillebjørn. Og det var ikke i ædru tilstand, så kan faktisk slet ikke huske, hvorfor vi dog fandt på det?!

Moster O = Igen er det de to tøser der har været på spil.. ved heller ikke, hvorfor jeg har fået det kælenavn, men det må jeg da lige få spurgt dem om..

Skat + Milla = Det er selvfølgelig Martin der har givet mig disse..

Bette = Mine forældre (nok mest min far) kalder mig Bette.. Jeg var den yngste derhjemme med to ældre søskende, så det gav jo sig selv at jeg fik det kælenavn..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hitch