Monica fra Venner

Fantastiske Mandag – Thomas Buttenschøn

Udfordring: Dag 22 – Mit favoritalbum

images

Den her udfordring var svær synes jeg.. det er ret svært, når det er et helt album jeg skal kunne lide, men det her er nok det album jeg har hørt flest gange og jeg har så mange minder til alle sangene, på nær “Fantastiske Mandag”. Den synes jeg er ligeså frygtelig som jeg elsker alle de andre. Albummet var helt på toppet lige da jeg mødte min kæreste og vi hørte det en del og vi har hørt ham spille nogle gange, både i København, da vi boede der og her i Aalborg indenfor det sidste års tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Monica fra Venner