Cranium 2.0 - den nye udgave..

Kluns

Udfordring: Dag 29 – Dagens outfit

Min lille familie skulle til fødselsdagsbrunch hos en af mine veninder og hendes kæreste, så jeg var nødt til at gøre bare lidt for at se nogenlunde ud. Pinligt, men må indrømme at jeg ikke fik taget et billede.. Det skal dog lige siges at jeg nok havde håbet at jeg fik gjort lidt mere ud af mig selv end jeg gjorde. Øv, men det er altså spændende at skulle ud af døren nu, hvor vi har fået en lille pige – der er så mange ting der skal ordnes og planlægges, men jeg synes det er dejligt og nyder det! Elsker at vise min lille pige frem og se at andre også nyder at være sammen med hende. Det er så dejligt at se..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cranium 2.0 - den nye udgave..