2012 byder på mange nye ting

Tanker om nyt udseende på bloggen..

Jeg går og fifler lidt med tanken om at lave lidt om her på bloggen; altså selv finde ud af, hvordan den skal se ud og så få kæresten til at lave det for mig.. Problemet er lidt at jeg endnu ikke er sikker på, hvad jeg egentlig vil have ændret, ud over farverne, og så har han slet ikke tid til at hjælpe mig. Tør ikke begive mig ud i noget selv her i temaet, da han har sagt at jeg kan risikere at ødelægge det hele.. Derfor må jeg bruge lidt tid på at gennemsøge nettet for inspiration og ikke mindst, hvilke muligheder jeg reelt har her i wordpress.

tn_bigstock_cartoon_computer_artist_4367201

Billedet er lånt her.

Synes du siden er fint nok opbygget, ift at finde rundt og synes du at stilen passer til det indhold jeg egentlig fylder indlæggene med? Jeg håber du vil give mig lidt respons, da jeg meget gerne vil have din/jeres meninger med i mine overvejelser. På forhånd tak.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

2012 byder på mange nye ting