Give away - super gode grydelapper og seje viskestykker fra Rie Elise Larsen

Bodum elkedel

Jeg tester denne gang en elkedel fra Bodum. Vi havde nemlig ønsket os den i julegave og var så heldige (læs: uheldige) at få to! Den ene virkelig ikke – den kunne simpelthen ikke tænde, ligemeget, hvad vi gjorde kunne vi ikke få gang i kogeriet, hvilket ligesom ødelagte lidt effekten af den, vi har nemlig almindelig kander nok! Heldigvis havde vi jo fået to, så vi skulle bare lige ind til byen igen og have byttet den anden, men vi skulle jo alligevel ind og have den byttet i den tro at den første var funktionsdygtig. Så returnerede vi den første og byttede den anden vi fik til en anden farve + størrelse og var forventningsfulde, da vi pakkede den ud og snakkede om at den jo stod fint til vores Nespressomaskine og mælkeskummer, samt at den næsten ikke fyldte noget på bordet, MEN så skulle den afprøves. Det skal lige siges at vi, ved udpakningen af den første elkedel havde smidt den gamle ud og havde i et par dage, imens vi ventede på at kunne få tid til at komme ind til byen og nytte den første+den anden, havde måtte koge vand til flasker og sutter i en gryde = lang ventetid og besværligt at hælde og mange andre irriterende ting man slipper for med en elkedel..

Den anden var lang tid (læs: evigheder, næsten 10 minutter) om at koge og det skal lige siges at den kun kan rumme 0,5 liter!! Vi tænkte at det var lidt begyndervanskeligheder og gik ind og legede med K i stuen – den kogte og kogte pludselig ude i køkkenet, men slog ikke fra. Den kunne koge til der ikke var mere vand i den, men lampen blev ved med at lyse. Jeg tog et par dybe indåndinger og gav den en chance til, men både anden OG tredje gang var det samme surdej! Nu har vi snakket med butikken og vi får vores penge tilbage, men aner ikke, hvilket elkedel vi så skal på jagt efter. Jeg ærger mig over at den gamle sag fra OBH Nordica røg ud i så hurtig en vending… men én ting er sikkert; det skal være en elkedel med to varmelegemer og en afbryder der virker, for ventetid på kogevand OG uendeligt buldrekogende vand i køkkenet er ikke en god kombination med et lille barn i hjemmet. Derfor kan jeg ikke give en ret høj karakter til denne elkedel. Desværre, for jeg kan så godt lide designet. Og det får den faktisk en ugle for!

elkedel

1-stjerne

Dette indlæg er skrevet af mig og det er udelukkende et udtryk for mine egne holdninger og synspunker for produktet. Jeg har på ingen måde fået noget ud af at skrive indlægget, men ønsker blot at dele min mening med jer.

   

7 kommentarer

 • I’m really enjoying the theme/design of your website.
  Do you ever run into any internet browser compatibility problems?

  A few of my blog audience hqve complained about my
  blog not operating correctly in Explorer but looks great in Safari.
  Do you have any tips to help fix this problem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Olsen

  Jeg tilslutter mig koret af utilfredse Bodum-kogekedel-ejere. Fik først den ene, som ikke vil koge vandet færdigt, nå men tænkte, at det jo nok bare var den ene mandagsmodel, som jeg så havde været uheldig med. Fik derefter en anden i fødselsdagsgave, men sørme om den ikke også har nøjagtig den samme fejl!!! Jeg har prøvet af afkalke ofte, men det hjælper ikke. Så nu står jeg med kedel nr. to som heller ikke virker og bonnen har jeg selvfølgelig mistet…

  Så nu finder jeg min gamle Linea model frem igen, som kostede 100,-, men som altid har virket upåklageligt. Dens eneste fejl er designet, som ikke lige er så moderne, men heller det fremfor en kedel, der ikke dur!!

  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • St

  Jeg købte en stor bodum elkedel sidste år 1,5 l. Den har kun vandindikator på en side. Rigtigt svært for en venstrehåndet. Men nu er låget faldet af og den lille plastikdims i den ene side er knækket af. Helt uden at jeg overhovedet rørte låget. Fik det sat midlertidig på med kun en doms og brugte herefter ikke mere låget til at fylde kanden. Men alligevel er låget nu faldet af og holdedimsen i den anden side er også død. Så en død kande.
  De fleste får dårlige reviews. Hvad skal man dog vælge som også er lidt pæn at se på?
  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexander B. Lind

  Lækkert indlæg. Står selv og har brug for en ny el-kedel og overvejede stærkt at vælge bodum, som jeg altid har synes at være en fornuftig model. Heldigvis er der jo alternativer til denne specifikke model:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Hansen

  Dine kommentarer – Sad netop og kiggede efter om der var nogle der forsøgte at sælge same type elkedel, da jeg gerne vil af med min. Jeg har oplevet fuldstændig det samme, købte den, byttede den (da jeg troede at den havde en funktionsfejl) – opdagede at den nye var sådan ca. ligesådan.
  Nu har jeg taget den gamle elkedel frem igen.
  Bodums lille elkedel er ikke værd at eje !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Olsen

  Ja dét kan jeg kun råde dig til 🙂 Sjovt vi begge fik to..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øøøøvvvvv, den har jeg også fået i julegave (faktisk også * 2) Måske jeg skulle få den afprøvet… (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Give away - super gode grydelapper og seje viskestykker fra Rie Elise Larsen