Hjælp mig - problemer på børneværelset

Billeder af børneværelset

Her er så de billeder jeg har fået taget af Kornelias værelse.. Som du nok kan se, så mangler der ligesom en rød tråd i dette rum. Det er stort og her er mange muligheder, men jeg kan ligesom ikke rigtig se dem for mig desværre. Det er jo sådan at man ikke kan se skoven for bare træer! Jeg håber virkelig du kan og vil komme med nogle gode råd. Jeg har i dag pakket det oppustelige Barbapappa bassin med alle kuglerne i væk, da det ikke er så spændende og tiltrækkende for K at lege med, når det står fremme hele tiden. Derudover har jeg taget hendes lille hvide Ikeabord ud i stuen, hvor jeg har tapet en stor LEGO DUPLO plade på med dobbeltklæbende tape. Jeg har længe ville have det ordnet og i dag blev jeg mindet om dette “to-do”, da jeg så de havde et sådant bord i vuggestuen som Kornelia legede ved, da jeg hentede hende. Nu står bordet inde i stuen med en pink spand fyldt med LEGOklodser, men jeg ved ikke lige, hvad kæresten siger til det står der, når han kommer hjem..

korneliasværelsebil

   

4 kommentarer

 • Hej Kamilla….
  Så lige dit link hertil… Du skriver, at du søger ideer til børneværelset og ja det er da kæmpe stort, hvilket jo altid er lækkert, men har I overvejet at lave to værelser? Tænker bare, Magnus som bliver 3 nu her, han bruger ikke hans, han leger der hvor vi er – Så tænkte, lavede I to værelser ville I evt have et gæste væresle og et lille hyggeligt værelse til jeres datter og med tiden er der jo så også et værelse til nr 2 😉
  Ved selvfølglig ikke om I må eller om I har “nok” værelser, men tror faktisk jeg havde valgt det og det var også min første tanke da jeg så det, da det er nemmere at gøre små værelser hyggelige…
  Håber alt er vel oppe nord på 🙂
  Knus fra Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.S. Elsker iøvrigt madrassen til at sidde og hygge og læse bøger på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camilla.

  Følger lidt med i din blog, så håber det er okay jeg kommer med en kommentar.

  Jeg tænker også nogle flere kasser til opbevaring, og at kasserne med tapet måske ikke helt kommer til sin ret, når der er så mange ting i. Det er en rigtig forkælet prinsesse I har jer 🙂

  Min datter er på alder med din, og vi har også reolen fra IKEA. Jeg har købt lilla og røde kurvekasser i Bilka til alle rummene. Det virker meget ryddeligt, at man kan gemme det væk på den måde. Også det ovenpå reolen.

  Derudover tror jeg det kunne være fint med noget på væggene. Jeg har skrevet omkvædet + et vers fra “Under stjerne på himlen”, da det er bettepigens godnatsang. Alle hendes vægge er nemlig hvide, men rummet er noget mindre, så var bare for at det ville blive for voldsomt at male en hel væg. Derudover har jeg købt en af de billige og store rammer i IKEA og lavet et stamtræ, som bettepigen elsker at kigge på. Med billeder af den nærmeste familie, og med en fin baggrund af noget stof.

  Jeg kan godt følge det med du føler der lidt mangler en rød tråd. jeg har forsøgt at få den ved at holde ting som rammer, bogkasser, opbevaringskasser og bajle indenfor farverne mørk pink, rød, lyserød og lilla. Så bliver tingene jo fyldt ud med legetøj i mange farver, men de stationære ting er i de farver. Hvis det giver nogen mening?

  Håber det kunne hjælpe lidt. Skriv endelig hvis du kunne tænke dig nogle billeder…

  Venlig Hilsen Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun har mange ting den lille prinsesse og synes det er fint med de mange farver – men nok også dét der gør det lidt forvirrende eller overvældende. Mit bud ville være mere opbevaring. Dét er kilden til orden og ro i synsindtrykket. Der er et væld af farver og det synes jeg, I skal holde fast i, men måske ikke overalt. Måske er det noget med at I får mange flere kasser ind i reolen i én farve – og gemmer tingene deri. Så er det bøger eller andre udvalgte ting, der kan gøre farveindtrykket på dén væk. Det samme gælder tingene overpå reolen. Der skal flere kasser til. Måske en form for stor opbevaringsløsning. Hun kan alligevel ikke lege med det hele på én gang….

  Jeg tænker faktisk, at I kunne have glæde af noget opbevaring på væggen øverst over sengen. Den væg er lidt tom overst oppe og nogle gang eser man fine løsninger med opbevaring i hvide kasser oppe under loftet. Enten ved sengens væg eller den over døren. Det tror jeg kunne få meget væk.

  Det samme med hylden med ba,ser, det hele er lidt i øjenhøjde eller lavere nu, hvis det kom op ville mere af rummet blive udnyttet. Lige nu tror jeg udfordringen er for mange ting – og det løser I ved enten at stille noget helt væk. eller ved at gemme det i ensfarvede kasser. Måske 1 max 2 farver der går igen (som nu bare flere ting der gemmes væk i kasser eller baljer).

  Kan godt lide baljerne til legetøj, måske skal de bare fyldes mindre – og stå mere på linje langs en væg? Den slags systematik kan også give øjet ro, tror jeg.

  Måske mangler der ligefrem et billede eller to på væggen? Det kan måske give ro fra gulvet, at der sker andet højere oppe?

  Måske skal der nogle ting væk fra kasserne på dør-væggen? Det er mega fedt med de kasser med tapet, men hvis der er for mange ting iden i dem bliver det nok lidt uroligt for øjet da både kasser OG tingene har farver?

  Til slut tæppet som er SÅ fint. Det kan være det skal lægges sammen og bredes ud, når det bruges? Så der på madrassen (eller hvad det er) i stedet er en ensfarvet tæppe eller noget. Kunne det give ro for øjet hvis det er dét du efterspørger? Med farver på alt er det måske det der gør det uoverskueligt. Så noget kunne blive ensfarvet med fordel.

  Jeg ved ikke om du kan bruge mine tanker til noget. Det blev et stort tankespind. Se om du kan bruge noget af det. Det overordnede tip er opbevaring (gemme væk i noget ensfarvet) og systematik i opstillingerne.

  Kys – og så skal du ikke lave for meget om…jeg kan ret godt lide det!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp mig - problemer på børneværelset