Nytårsaften på hotel

Hjælp mig – problemer på børneværelset

Vores lille pige har et ret stort værelse, men jeg har stadig problemer med at indretter det. Det vil ikke helt det jeg gerne vil!! Der er måske alt for mange ting derinde, hvilket betyder at det ikke rigtig er hyggeligt og i den stil jeg kunne ønske det. Der mangler lige det sidste.. Jeg synes efterhånden hun har mange af de ting som jeg drømte om hun skulle have, da hun lå i min mave, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at sætte det sammen på den rigtige måde. Vi har blandt andet et oppusteligt badekar, hvor hun har en masse plastbolde i, men hun bruger det ikke rigtig længere. Ikke så tit i hvert fald og da det fylder ret meget vil jeg super gerne finde en god løsning på noget opbevaring af disse bolde. Håber virkelig der sidder en eller flere derude der kan give mig nogle gode råd.

a-messy-room

Jeg vil senere i dag lige tage nogle billeder af Kornelias værelse, så I kan danne jer et overblik over de ting hun har på sit værelse og som gerne må blive. Jeg er frisk på det meste, endda tapet på en væg eller noget helt andet – synes bare der skal ske lidt, så det bliver helt perfekt for vores lille prinsesse.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nytårsaften på hotel