Kærestedag - det bliver ikke bedre

Kur mod tømmermænd

OH MY GOD!! Jeg er ramt af sådan en slem omgang tømmermænd, efter nattens udskejelser. Vi var i seng kl 06.30 ca og jeg vågnede allerede 10.30 — er slet ikke udhvilet, men min hovede gør så ondt at jeg ikke kunne andet end at stå op! Da jeg først havde drukket omkring 8 store glas vand fik jeg pludselig mega overskud og skulle i gang med oprydning og alt muligt andet tosset, som man skal droppe, når man har tømmermænd. Nu ligger jeg på sofaen og prøver at slappe lidt af inden det går løs, når Kornelia kommer hjem. Jeg glæder mig virkelig meget til at se hende og har bestemt mig for at jeg bare ikke skal være træt, når vi skal hygge i dag. Jeg må gå i seng samme tid som hende i aften, men ikke være træt og ugidelig. Basta!

1 kommentar

  • Lykkedes det?
    Lyder til I havde en skøn kærestedag/aften/nat. Herligt!
    Så Lillepigen også var på kælketur i går (efter kælketip fra moster).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kærestedag - det bliver ikke bedre