Kur mod tømmermænd

Udsalg i BabySam – Bisgaard til under halv pris

Jeg ved at der er nogle stykker der efterhånden har skrevet om at der er udsalg i BabySam i Aalborg (bla. hende sødesen her), men jeg er simpelthen også nødt til at gøre det. Sådan et udsalg skal da bestemt ikke gemmes væk, men deles med alle i blogland. Det er vel god blogstil – som venner vi dele! Jeg viser her tre par sko som vi har købt til Kornelia, en dag vi var derinde. Vi kunne ikke lade være. Det er futsko, som hun jo skal bruge året rundt – derfor et ret sikkert køb ift man ikke er afhængig af størrelsen vs. årstid. Hun har jo de brune skønheder her som er et KÆMPE hit,  hvorfor vi var nødt til at købe et par i en større størrelse. Og så i en lækker grå farve, ret unisex, men som jo også kun kan være en sikker vinder.

IMG_6126

Og ja, det blev også til endnu et par af de brune, i en ret stor størrelse, men futsko bruger man jo i lang tid, ikke? Igen unisex, både fordi jeg synes de er fede og passer til alt tøjet, men bestemt også fordi de ikke havde nogle pigefarver tilbage dernede. Jeg er så glad for de lilla vi har fået, da de er meget mere tøsede og rigtig meget mig!

IMG_6125

Igen unisex, men det tætteste vi kom på pigefutsko. Sandaler med rem. De er også ret store, men vi valgte at købe dem i denne størrelse, da Kornelia forhåbentlig til den tid er så stor at hun ved at sko skal være PÅ fødderne og ikke tages af og gemmes i legetøjsspandene så mor skal lede i laaang tid efter dem.

IMG_6124

Alle tre par er i forskellige størrelser, da vi på nuværende tidspunkt bare tager de brune med hjem fra vuggeren og bruger dem hjemme også. Det er ikke besværligt eller noget og selvom vi jo egentlig godt kunne købe ekstra par til vuggestuen, når de er så billige, så er jeg sikker på de bliver brugt og ikke bare ligger og bliver for små. Vi gav 90,- pr par, hvilket er så utroligt billigt, 70% rabat er vildt, når det er Bisgaard.

6 kommentarer

 • Kamilla Olsen

  Pernille – du skulle da bare lige have skrevet til mig, så kunne jeg have købt nogle til dig. Kan du ikke sende Charlotte derind? Hun bor jo ikke så langt væk – det er oppe på Boulevarden.. Afsted med lillesøs! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil ogs bo i Aalborg så jeg kan få lækre billige sko til Clara.. De ser bare fine ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Olsen

  Ja selvfølgelig.. retter med det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 70 % mener du….?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Olsen

  Hej søde. 1000 tak – jeg har faktisk lige skrevet et indlæg om det. Hvor var det så fedt at møde dig! Håber ikke det bliver sidste gang.. Hehe, jeg har lige læst dine 50 facts igennem IGEN, i dag for at være helt up to date sveske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kamilla-mus tak for sidst, det var hyggeligt at møde dig, og sikke flot det er blevet med man kan se hele indlægget hehe 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kur mod tømmermænd