Gaven overrækkes personligt til vinderen

Kornelia får venindebesøg

Vores lille datter har allerede veninder på besøg. En aften for et par uger siden bankede det på døren. Det var min veninde der skulle besøge hendes mindste veninde. Altså ikke mig. Hun ville overraske Kornelia med et besøg, da hun havde en gave til hende. En hjemmegjort en af slagsen og det ELSKER jeg jo. Der er lagt tid og kærlighed i gaven – så bliver det da ikke meget bedre!

IMG_6172

Det er så fantastisk at ens veninder gider bruge deres fritid på at lave noget til min datter. At søde søde Ida har tænkt på min datter og har brugt tid på at lave den skønneste gave til hende. Det var det SMUKKESTE papir som jeg er så ked af jeg ikke fik taget et ordentlig billede af og endnu værre ikke gemte. Normalt gemmer jeg ikke papir, men det her var en kæmpe stort stykke der ikke var blevet ødelagt af at være blevet brugt. Jeg må hellere få spurgt Ida, hvor det er fra!?

IMG_6174

I den store og spændende var der den sejeste slange. Over to meter lang og med de flotteste stykker stof. Den har lang tunge og store øjne af perler, indeni er der nogle steder den kan snitre og det synes Kornelia er meget sjovt. De hyggede sig med at pakke gaver op sammen med os.. Men så trak de ind på værelset.

IMG_6175

Hold da op, hvor de hyggede sig!! Kornelia elskede at have besøg af sin veninde. De legede, grinede, sang, læste bøger, legede “gemme” i den tunnel Kornelia har fået af en af mine andre fantastiske veninder. De havde det simpelthen så dejligt sammen, som de altid har!

Heldigvis havde Kornelias veninde og tid til sin lidt større veninde. Hun blev og spiste sammen med os og hyggede med mig, da Kornelia var puttet i seng. Det er fantastisk, når man kan se, hvor meget ens veninder holder af ens datter. Jeg får helt en klump i halsen, når jeg skriver det – det er virkelig pragtfuldt! Der er da ikke noget bedre end, når andre også holder af ens børn. Vel?

3 kommentarer

 • Ida

  Ihh veninde, bliver da helt rørt. Det var så hyggeligt og den aller største fornøjelse at besøge to af mine yndlingsveninder.
  Er jo helt vild med den lille guldklump (og dig, altså hvis du skulle være i tvivl:-)
  Love you

  SVAR: Åhh my love one! Hun er også helt vild med dig, det er vi alle! Man kan jo ikke andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke en fantastisk veninde!!! hvor er det sødt!

  SVAR: Ja hun er pragtfuld. Og meget omsorgsfuld og betænksom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVOR ER DET SØDT!!!! <3
  Sikke en dejlig veninde du – OG K – har!!

  SVAR: Ja det er helt fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gaven overrækkes personligt til vinderen