Bestik fra Toddler til børn - skriv en kommentar, måske vinder du?!

Fufu skal hjem til…

Den heldige vinder af min give away om Fufu er Julie med bloggen På anden til højre. Da jeg er hjemme hos mine forældre fik jeg min mor til at hjælpe med at finde en vinder og det var dejligt at få fundet det rette hjem til Fufu. Stort tillykke med Julie!! Vil du ikke sende mig en mail med din adresse? Du kan skrive til mig under kontakt på bloggen.

Til de sidste to vindere af give aways på min blog – det er bestemt ikke fordi jeg har glemt jer. Gevinsterne er pakket og klar til at blive sendt – jeg skal bare lige forbi posthuset en dag det har åbent. Det bliver på mandag! Tak for jeres tålmodighed.

I dag har Kornelia og jeg været en del ude i det gode vejr, da hun havde lidt ekstra krudt bagi der skulle brændes af. Vi var oppe hos min gamle barndomsveninde, gået en lag tur i klapvognen og været i skoven med mine forældre. Kornelia ville kun gå, hvis Karla (mine forældres mops) gik foran hende, så hun hele tiden var sikker på hun var med. Kunne hun ikke lige se hende stoppede hun op og råbte “Kaaaaarlaa” indtil Karla gik op foran Kornelia igen. Så sjovt at se. Gang på gang på gang…

kaaarla

I aften har min mor og jeg lavet ærterposer til Kornelia – de er helt fantastiske og allerede et stort hit hos den lille dame. De bliver kastet rundt med og jeg glæder mig til vi får de sidste færdige i morgen. Jeg har ikke helt tal på, hvor mange vi efterhånden har fået lavet, men der er fyld fra 5 poser med halve ærter. Alt stoffet er købt i den lokale genbrug til kun 15 kr og har endda mere tilbage af noget af det. Her er et lille smugkig. Undskylder for den virkelig dårlige kvalitet af billederne i dag, men de er allesammen taget med iPhone – specielt ærteposerne er dårlige, de er taget efter det blev mørkt!?

posersy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bestik fra Toddler til børn - skriv en kommentar, måske vinder du?!