Sygdom vandt over Zoo og svømmehal

Et billigt råd til LEGO-leg for de små

Jeg har set denne løsning i Kornelias vuggestue, hvor de havde limet en masse af de grønne LEGO DUPLO plader fast til et langt lavt bord, så ungerne kan stå side om side og lege med LEGO. Vi havde købt et billigt bord fra Ikea til 39,- som Kornelia ikke rigtig fik brugt på sit værelse – de ting hun legede med faldt ned fra bordet for hende, så vi tog en beslutning vi ikke har fortrudt siden.

IMG_6481

Jeg ville gerne finde en løsning der kunne holde den grønne plade fast, da Kornelia ikke rigtig kan administrere at holde på pladen samtidig med hun skal sætte klodser på, men jeg ville ikke lime den fast. Ikke fordi bordet er så dyrt, men der var jo ikke nogen grund til at vælge en læsning der ikke kunne ændret, hvis nu ikke hun ville komme til at lege med det. Derfor har vi valgt at bruge dobbeltklæbende tape, som jo kan pilles af igen, hvis vi senere vil bruge pladen et andet sted. Bordet er nemlig lige nu et kæmpe stort hit og jeg kan varmt anbefale alle andre til at gøre det samme. Nu vi snakker om LEGO DUPLO, så hold øje med min kommende give away. De lækreste sager fra LEGO DUPLO!!

Forresten – husk nu min give away med det lækre bestik fra Toddler. Vinderes trækkes om 4 dage, så du kan lige nå at være med..

   

3 kommentarer

 • Hvor er det bare en super smart ide 🙂 Den må blive skrevet bag øret til når mini er gammel nok til duplo klodserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op en god ide – det vil jeg helt sikkert huske, når Viktor bliver gammel nok 😀

  SVAR: Det sker før du får set dig om Michelle.. Pludselig løber han rundt og flytter om på alle tingene derhjemme 😉 PS. Lækker pusletaske du har fået 🙂 Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super idé… Jeg har tidligere brugt det på væggen… Det var også et kæmpe hit 🙂 Bare lige bore et par huller også skrue den fast. Nemt at lappe, og ungerne elsker at det er anderledes 🙂 Det sætter kreativiteten på kæmpe prøve

  SVAR: Tak for din kommentar. Det var virkelig en god idé at sætte den på væggen også. Det vil jeg klart prøve, når hun bliver lidt større.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom vandt over Zoo og svømmehal