30 år gammel stol i to højder

Sygdom vandt over Zoo og svømmehal

Efter en lørdag, hvor Martin og jeg for alvor var ramt af sygdom var det skønt at få Kornelia hjem i går.. Hun havde været MEGET savnet!! Jeg havde haft store planer for weekenden, hvor der rigtig skulle hygges med tur i zoo, en tur i svømmehallen, lange gåture, sjov på legepladsen, tegne, grine, lave god mad, hygge, spille vendespil, se Rasmus Klump, lege med LEGO og sove lidt længe… MEN sygdommen ramte mig fredag aften, da jeg var sammen med nogle veninder og Martin måtte kapitulere lørdag morgen. Vi aner ikke, hvad der havde ramt os, men der måtte ringes efter mine forældre så de kunne få Kornelia væk fra os, forhåbentlig inden vi havde smittet hende?! Heldigvis blev hun forskånet i denne omgang! Hun havde en skøn weekend med sin mormor, morfar og deres mops Karla.. (læs: hendes bedste ven, som hun kalder på hele tiden)

Da hun så kom hjem i går eftermiddags efter en kort middagslur hyggede vi os. Martin var desværre nødt til at tage på arbejde, men jeg nød at have Lille K lidt for mig selv og kunne lave lige dét vi havde lyst til.. Der blev tegnet, gået en lang tur, leget med LEGO, gået tur med dukkelise i dukkevognen, sunget massevis af sange, spillet vendespil, grinet meget, sovet en lille lur, hygget, spist aftensmad, Lille K fik et laaangt bad og så måtte hun give efter for trætheden! Det blev sent hun kom i seng i går, men ihh hvor var det skønt at have hende hjemme igen!!

IMG_6495

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

30 år gammel stol i to højder