Klæd dit vuggestuebarn på til foråret

Sommerferie med familien

Hende har jeg båret i 9 måneder lige under mit hjerte og hvor elsker jeg hende dog bare så meget!! Vi har snakket om sommerferie i disse dage og til august skal vi i sommerhus i to uger og det bliver så fantastisk. Denne lille troldeunge skal løbe rundt og lege, i badebassin, spille fodbold, gynge og bare styre vores dagsorden – det bliver helt fantastisk at være sammen med hende og have det sjovt imens vi holder ferie. Så herhjemme krydser vi fingre for at sommeren for alvor rammer Nordjylland til august. Ellers er vi heldige at vi har en lang sommerferie i år og at det er mine forældres sommerhus, så vi kan altid tage afsted lidt før. Ih hvor jeg glæder mig!! Måske venter jeg bare med meget stor længsel på foråret og solen?! Er jeg den eneste?

skønhed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klæd dit vuggestuebarn på til foråret