• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Babysitter for syg nevø

Øver finmotorik med en 1-årig

Herhjemme er vi godt i gang med at øve Kornelias finmotorik.. Jeg var i går, da jeg drønede Aalborg rundt med min nevø i barnevognen, inde i Fætter BR og fik købt nogle forskellige ting til at øve lidt med. Hun er stadig alt for lille til at kunne lave perleplader som vi kender dem, men de her jumboperler er bare så gode til de små fingre, så det er faktisk ikke så svært at få dem på den store plade. Jeg vil helt klart anbefale disse perler til andre med børn i denne alder – man kan få dem i alle mulige farvekombinationer, hvis man synes disse pastelfarver er lidt tøsede. Farveblyanterne blev også købt i går, da dem jeg havde herhjemme ikke er gode nok til denne alder – de er simpelthen for hårde. Disse små tykke farveblyanter er rigtig gode og der er intet giftigt i dem, så der sker ikke noget, hvis de skulle komme en tur i munden. Kornelia synes begge lege/øvelser er sjove, så det er et hit. Vi øver for at hun kan blive mere sikker på hænderne, når hun bruger bestik. Vi har en meget fintfølende pige der IKKE vil have beskidte hænder, så det er lidt svært at lære at spise med gaffel eller ske, helt på egen hånd.. Så vi øver det indtil hun er helt sikker og dermed får lettere ved at samle maden op uden at få beskidte hænder.

finmotorik

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Babysitter for syg nevø