• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Øver finmotorik med en 1-årig

TurboCollage – stor anbefaling herfra!!

Jeg har fundet mit aller bedste redskab til billederne, når jeg blogger. Jeg vil gerne dele det med jer.. Det hedder TurboCollage og findes i AppStore, det er gratis og meget nemt at bruge. Der er alle mulige lækre muligheder for at opstille billeder, blandt andet runde hjørner og skygger.

Skærmbillede 2012-03-22 kl. 11.11.01

Update: Det var gratis, da jeg købte det for en uge siden.. Måske er det blevet for populært, da de pludselig har vagt at tage 30,- for det. Undskyld. Men vil stadig gerne anbefale det så meget at det er pengene værd. Hvis det koster noget for mig, når det engang skal opdateres, så bliver de penge helt sikkert gladeligt betalt. God fornøjelse med at lave collager..!

4 kommentarer

 • Din snyder 🙂 Det koster 30 kroner, og min pung ligger nede i bilen! suk.. Jeg henter det i morgen. Endnu engang tak for tippet..

  SVAR: What? Hvor er det bare underligt, jeg købte for en uges tid siden og der var det altså gratis! Det må være blevet så populært at de har valgt at tage penge for det.. Hmpf! Under alle omstændigheder så er det også de 30,- værd. Men uanset, det er vel smartest at hente pungen, så den ikke skal overnatte i bilen og være i stor risiko for at blive stjålet?! :-/ Men selv tak søde Maria Louise, håber programmet bliver et kæmpe hit. Kh Kamilla
  – Har forresten lavet en update på prisen i indlægget, tak fordi du gjorde mig opmærksom på ændringen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er du bare den bedste! Det skal jeg have downloaded med det samme.. TAK TAK TAK!

  SVAR: Tak 🙂 Håber du bliver super glad for programmet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK TAK TAK for at dele! har netop gået og let efter sådan et program, og det vil jeg helt sikkert forsøge mig med 🙂 endnu engang TAK – glæder mig super meget til at kunne lave fede kollager

  SVAR: Tak for din kommentar. Jamen det var da så lidt, selvfølgelig ville jeg lige dele med mine søde læsere. Er sikker på du får masser af glæde af det program. Kh Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan den også bruges til andet en mac-computere?

  SVAR: Ja det er jeg ret sikker på, men så tror jeg ikke du skal/kan købe det i AppStore. Men prøv og google navnet på programmet og så skriv det skal være til Windows, så burde det kunne findes?! Held og lykke med at finde det, håber det lykkes. Kh Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Øver finmotorik med en 1-årig