• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
TurboCollage - stor anbefaling herfra!!

X factor finale i Herning

Jeg har en sød veninde der har inviteret mig til Herning i aften.. Vi skal blandt andet høre dem her spille

5003541-x-factor-pressemde

Billedet er lånt her.

Jeg glæder mig så meget til at opleve stemningen og høre Ida og Line live. Det ærgrer mig grænseløst at jeg også skal høre på Sveinur, men sådan er det jo, når Dk har stemt ham i finalen.. Det er en aften med alt betalt og det er jo helt utroligt – jeg snupper dog penge med, så jeg kan sige tusind tak til min veninde for at få skaffet en billet til mig også igennem hendes arbejde. Hvis alt virkelig ER betalt, så køber jeg en ting til hende som en overraskelse, engang i weekenden.

I dag har jeg igen passet min nevø og vi har hygget os meget. Han har dog slet ikke vist skyggen af sygdom, så der har været gang i den i dag. Dejligt at hygge med ham helt alene, kun han og jeg. Det tror jeg ikke jeg har gjort før, altså i så mange timer. Dejligt! Han er lige blevet hentet af min svoger, så nu skal de hjem og holde weekend. Det bliver dejligt for dem at de får en rask dreng hjem, så bliver weekenden uden tvivl lidt sjovere.

God weekend til alle derude i Blogland.. Måske er jeg nødt til at udskyde trækningen af vinderen af min give away, da jeg ikke lige har haft tid til det i dag på grund af min nevø har været her. Måske når jeg en hurtig trækning inden jeg skal ud af døren – ellers må jeg desværre vente til i morgen. Vildt at der allerede er 96 kommentarer til indlægget.. Krydser fingre for hver og én af jer!

2 kommentarer

 • Åh ja, Sveinur kunne vi godt have undværet i finalen;) men jubiii… Ida vandt, og hende var jeg altså ret vild med:) Hvordan var det så at være DER?:) Garanteret ret festligt?;):)

  SVAR: Det VAR ret festligt, men jeg kunne godt mærke at jeg ikke var 15 år mere. Det var hårdt at stå op en hel aften, men musikken var super fed og jeg hyggede mig så meget med min veninde. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt du har været dernede. Vi var i parken sidste år til finalen, så sad i går i sofaen og ærgede mig for vildt over jeg ikk var afsted.. Specielt da Ida så løb med sejren (Jubiii). Håber det var en fed oplevelse for dig 🙂

  SVAR: Tak for din kommentar.. 🙂 Det var en super fed oplevelse – virkelig god musik og stemning. Det var en fantastisk aften med min veninde!! 🙂 Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TurboCollage - stor anbefaling herfra!!