• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Bestikket er blevet vundet af

LEGO DUPLO Kreativ Sortering – den kan blive din, se her!!

Der findes rigtig mange forskellige slags puttekasser til forskellige aldersgrupper, hvilket betyder at man helt sikkert kan finde en kasse der finder til lige den alder ens barn har. Herhjemme har vi et tre forskellige puttekasser, men det er ikke lang tid af gangen Kornelia gider lege med dem. Måske fordi hun hurtigt finder dem lidt kedelige, når hun har knækket koden for dem. MEN nu har LEGO DUPLO lavet en ny kasse, de kalder Kreativ Sortering. Og det må man sige den er; kreativ!

IMG_6505

IMG_6500

IMG_6501

Herhjemme har vi været så heldige at vi har fået lov til at teste denne kasse for LEGO DUPLO. Jeg må sige at jeg er imponeret. Den er lækker i kvalitet, som LEGO jo er og så er der mange muligheder i denne kasse. Toppen på denne puttekasse kan nemlig skiftes ud, så der er mange muligheder og udfordringer for de små. Den kan helt sikkert bruges i lang tid. Både som puttekasse og også som generel leg med LEGO, som vores lille pige i hvert fald elsker og kan bruge meget tid på.

IMG_6509

IMG_6506

I samarbejde med LEGO DUPLO kan jeg nu udlodde én af disse kasser til to heldige vindere! Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget her. ALLE KAN VÆRE MED! Du må dog meget gerne “Synes godt om” diary.dk på Facebook lige her eller følge bloggen på Bloglovin’ her. Det vil betyde meget for mig!

Jeg vil så trække et par heldige vindere, når der er 250 der “Synes godt om” på Facebook. Det er derfor super godt, hvis du deler siden på Facebook, så bliver der hurtigere trukket vindere.

Måske er det her ikke noget du mener kan bruges hjemme hos dig/jer, men så kender du måske et barn der virkelig ville blive glade for sådan en skøn kasse her. I hvert fald skal du ikke holde dig tilbage for at deltage – jeg vil skrive under på at det er super sjov og lærerig underholdning for de mindre størrelser!

Præmien i denne give away er sponsoreret og som tak for omtalen har jeg modtaget et lignende produkt. Meninger, billeder og holdninger om dette produkt er udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at teste det, da jeg mener produktet passer ind på bloggen.

68 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bestikket er blevet vundet af