Køleskabet skal fyldes op

Sutter med navn – det er så nemt!!

Herhjemme er vi super glade for sutterne fra Navnesutten.dk! Vi bruger dem nede i vuggestuen og nyder at der kan være mere styr på hendes sutter – det er jo ret nemt for personalet at holde øje med sutter med navn på. Vi har kun fået positive bemærkninger på disse sutter og personalet har endda opfordret de andre forældre til at bestille nogle stykker med navn på. Det undrede mig meget at der ikke var flere dernede der havde været forbi navnesutten.dk og bestilt sutter – de er billige og navnet på sutten bliver på, selv efter mange kogninger og skoldninger. Virkelig god kvalitet! Desuden har navnesutten.dk 7 års fødselsdag, så de giver lige nu 15% rabat oveni de normale rabatter..

Vi har fundet de helt rigtige inde på hjemmesiden til Kornelia. Der er massevis at vælge imellem – både type, form og farve. Der er altså noget for alle. Jeg vil opfordre alle til at smutte ind og tjekke siden ud, specielt hvis dit barn går i institution.

sutter

Dette er et sponsoreret indlæg, hvilket betyder at jeg har modtaget produktet som en gave. Meninger og holdninger om firmaet/produktet er dog helt min egen. Jeg lover at jeg giver min ærlige mening til kende.”

3 kommentarer

 • Navnesutter er en fantastisk opfindelse. Jeg arbejder selv i vuggestue og det gør det hele så meget nemmere med alle de mange sutter.

  SVAR: Ja det er lige præcis dét de er!! Både i vuggestuen, mødregruppen, blandt veninder med børn osv osv. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig! De er så fine. Alfred har nogle fra MAM, men de koster så jorden ryster, så næste gang prøver vi fra Navnesutten.

  SVAR: Tak for kommentar.. Klart noget jeg vil anbefale jer at gøre – de er virkelig god kvalitet og ret billige jo 😉 Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er nemlig bare så fine de sutter med navne på:) Jeg købte til vores pige da hun blev født i sin tid, men hun har aldrig villet have sut, så desværre kan jeg ikke købe de fine navnesutter.. Til gengæld har jeg købt mig fattig, da min pige var baby, i savlesmækker med navn på.

  SVAR: Har Liva ikke ville have sut? Åh, hvad gør man så?? :-/ Man ja, det er ikke kun sutter der er på deres side – er sikke rpå der er noget for de fleste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Køleskabet skal fyldes op