Vasketøjet er en fest - for nogen..

Hverdag og fødselsdag..

Hverdagsbilleder.. Nogle dage går mest bare op i opvask, tøjvask, oprydning og andre hjemmelige sysler hvor der ikke rigtig er tid til andet.. Sådan nogle dage har jeg haft i noget tid synes jeg. Bortset fra i går. Der havde jeg fødselsdag. Blev vækket med hjemmebagte boller af kæresten, han havde bagt dem!! (læs: han laver aldrig mad..) I går eftermiddags fik jeg så gaver. Dem fra Martin, Kornelia og min svigerfamilie.. Jeg fik de fedeste Ran Ban solbriller af Martin og Kornelia, som jeg glæder mig til at vise jer.. Af svigerfamilien fik jeg Nike sneakers, som desværre lige skal byttes til en anden model, men nøj hvor er jeg glad for begge dele.

hverdag

Den 29. holder jeg fødselsdag for min familie og senere for veninder, så jeg har flere gaver i vente og det er jo skønt at have noget til gode. Glæder mig så meget!!

2 kommentarer

 • Et forsinket tillykke til dig, Kamilla:) Det er altså GODT, at din fødselsdag ikke var lig med stress og jag og vasketøj, men med gaver og godt selskab:) Det hører sig til – også selvom man er blevet børnefamilie;):)

  SVAR: Tak skal du have 🙂 Ja selvom jeg har fået barn, så synes jeg stadig at min fødselsdag også er ret speciel og jeg glæder mig hvert eneste år. Kh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen tillykke med fødselsdagen, altid dejligt med gaver og så er det jo også skønt at have nogen tilgode:0)
  Kender det alt for godt her hjemme, med vasketøj og huslige pligter, jeg selv får en eller anden skaber træng, når jeg er inde i en periode hvor jeg føler alt går op i “kedelige, skal gøres” huslige pligter.
  /Maria

  SVAR: Tak for din kommentar.. Jeg mangler noget studiearbejde, for da jeg gik i skole var det altid de huslige pligter (selv at pudse vinduer) der blev ens overspringshandlinger. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vasketøjet er en fest - for nogen..