Make over på altanerne

Børnevenlig wok

I aftes skulle jeg spise alene med Kornelia, da Martin var på arbejde. Derfor bestemte jeg mig for at lave en simpel og børnevenlig omgang wok.. Klart et hit der snart skal gentages – det var jo bare så nemt og Kornelia kunne være med i køkkenet hele tiden.. Der var ikke alle mulige krydderier i som vi er vant til at have herhjemme, men fiskesauce og en smule soya. Det smagte skønt – hver enkelt bid havde en ny smag, da man virkelig kunne smage alle de lækre grøntsager. Man kunne mærke at det var lækre råvarer, hvilket jeg synes er alfa omega når man laver wokretter.

wok

Jeg fik desværre ikke taget et billede af retten efter den var færdig, men den lignede sig selv – alle grøntsager var tydelige og med et lækkert bid. Skal snart have en lignende ret og så må jeg lige se om ikke jeg kan huske at få taget et par billeder.

   

2 kommentarer

 • Ja, det er rigtigt, at det er mega-vigtigt at grøntsagerne er helt friske, når man laver wokmad…ofte synes jeg dog blot at det kan være svært at få saltet dem nok, kun med soja – og hvis man bruger almindeligt salt er det som om, at den asiatiske smag ryger lidt….

  Synes i øvrigt også at det er super spændende at følge din blog 🙂

  SVAR: Tak for din kommentar. Det problem havde jeg også engang, men så fik jeg købt noget fiskesauce, som jeg så lader kyllingen ligge lidt i inden det bliver stegt. Giver dig ret i at det skal saltes med andet end almindelig salt, så synes du skal prøve det fiskesauce eller østerssauce – det kan købes i Føtex og nogle gange i Netto. 🙂 Pøj pøj med at finde det rigtige “salt” til dine asiatiske retter.

  Tak for de søde ord – er rigtig glad for dug følger med, det betyder meget for mig. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at følge medi din blok, så kan jeg følge lidt med i Kornelias liv <3
  Jeg er dybt misundelig på jeres hyggelige lille familie 🙂

  SVAR: Hvor er du sød! Er super glad for du kan lide at følge med herinde OG i Kornelias liv – det betyder så meget for mig søde! Er så glad for at du og Mads er blevet en del af vores liv og at vi i fremtiden skal se meget meget mere til hinanden. Og det bliver også pragtfuldt, når I bliver til 3 og vi kan være tæt på, når I bliver en lille familie. Kh <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Make over på altanerne