En hurtig give away - vind sutter fra Navnesutten.dk

Grådkvalt mor læser godnathistorie herhjemme

Der er ikke sket meget herhjemme i dag, da Kornelia blev hentet fra vuggestuen 1,5 time efter hun var blevet afleveret. En vuggestuebakterie har ramt hendes mave, men heldigvis ikke hendes humør. Hun har leget rundt omkring i hele lejligheden, fået et langt bad, har snakket meget i sin nye legeiPhone, som Martin har købt i Kina for ingen penge. Den ligner på en prik og vejer det samme som en iPhone, så jeg har flere gange i dag haft fat i den for så at konstatere at det bare var hendes. Vil også lige vise jer, hvor store mine små spire er blevet inde i vindueskarmen og at tomatplanterne vokser stille og roligt ude i køkkenets vindue.

fakemobil

Herhjemme læser vi lige nu Brødrende Løvehjerte for Kornelia og hold da op, hvor er den bare sørgelig. Jeg kunne slet ikke huske det var så slemt, men hver eneste gang jeg har haft bogen fremme denne gang har jeg haft alt fra en stor klump i halsen til tårer ned af kinderne.. Derfor bliver der ikke altid lige læst ligemeget. Måske skulle jeg finde en anden bog frem, da jeg faktisk tror Kornelia ligeså gerne vil høre Pippi Langstrømpe eller Snøvsen.

Jeg var så heldig at finde den smukke smykkeæske i Netto for kun 20,- og jeg glæder mig til Kornelia bliver så stor at hun må få den og lege med. Lige pt bliver alt splittet ad, når hun bliver rasende og jeg vil gerne passe lidt på den her. Mest for hendes skyld, for er sikker på hun bliver glad for det om et års tid. Så kan hun gemme alle hendes små skatte deri.

1 kommentar

  • God bedring med hende:) Dejligt, at hun ikke er sønderligt påvirket af sygdommen:)

    Jeg har længe ønsket at genlæse Brødrende Løvehjerte, men det er ikke blevet til noget endnu – jeg kan også huske bogen som ret sørgelig, men god:) Er i øvrigt VILDT imponeret over, at Kornelia forstår Brødrene Løvehjerte-bogen og gider have den læst op? Min Liva er fra august 2010 og hun er MEGET interesseret i bøger og oplæsning, men der skal helst være et billede på hver side.

    SVAR: Tak søde Sussi – hun er helt ovenpå igen.. 🙂 Den er VILDT god, men ja også ret så sørgelig.. Hun forstår bestemt heller ikke bogen, men bliver fanget af at jeg har “oplæser-stemme”. Dog er det efterhånden mest, når vi skal hygge inden sengetid. Så leger hun lidt på madrassen på værelset eller sidder selv med en billedbog imens jeg så læser højt. Når vi læser bøger SAMMEN, så skal det også være billedbøger, hvor vi kan snakke om motiver, sige dyrelyde eller pege og lære nye ord. Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En hurtig give away - vind sutter fra Navnesutten.dk