Hylde bag sofaen

Kasserne fra LEGO DUPLO skal hjem til..

Der er nu kommer 250 likes på Facebook, så jeg kunne få trukket de heldige vindere af de to puttekasser fra LEGO DUPLO. Der var 68 lodder i puljen denne gang og jeg fik derfor igen Martin til at vælge to tilfældige tal imellem 1-68.

IMG_6505

De to heldige vindere er:

Lod nummer 25 med kommentaren: “Jeg tror min pige vil elske at lege med sådan en puttekasse, så jeg vil rigtig gerne være med:) og jeg følger dig i forvejen via blogloving:)” Den er skrevet af søde Sussi med bloggen Polkapigen. Jeg håber virkelig kassen kan bringe stor glæde til Liva og jeres kommende lillebror/søster.

Lod nummer 28 med kommentaren: “Valdemusen elsker puttekasser, så derfor ved jeg han også vil elske denne? Vi krydser fingre c?,)” Den er skrevet af søde Sanne der desværre ikke har en blog. Håber at hendes dejlige søn Valdemar vil få mange sjove timer til at gå med denne kasse.

KÆMPE STORT TILLYKKE til jer begge – vil I ikke lige være søde at sende jeres adresser til mig. Derefter videresender jeg dem, så I kan få jeres skønne præmie hjem. Tusind tak til alle jer der deltog og som var så søde at dele på facebook, det betyder meget for mig. Glæd jer meget – der kommer meget snart et par lækre give aways med de fedeste smykker fra Nyhauge.

2 kommentarer

  • JUBBBBIIIIIIIII, Kamilla, hvor er jeg bare glad:):):) Ih, min fredag er da lige blevet endnu bedre:):) Jeg glæder mig til at se min pige lege med den fine pakke:):)

    SVAR: Hvor er det bare godt du blev glad Sussi – er sikker på at Liva kommer til at elske den lige så meget som Kornelia 🙂 Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke til vinderne. Dem, der ikke vandt her, er velkomne på min blog, hvor jeg har en tilsvarende konkurrence 🙂

    SVAR: Tak for kommentar. Hvor er det bare fint at der er endnu en give away med kassen, så er der chance endnu for dem der ikke vandt her. Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hylde bag sofaen