Kasserne fra LEGO DUPLO skal hjem til..

Udfordring: Nyt billede hver dag i maj – er du klar?

For noget tid siden havde jeg også en challenge her på bloggen og jeg nød det virkelig. Derfor gør jeg det gladeligt igen – bliver spændende, hvad jeg finder på til de forskellige udfordringer.

udfordring

Skal du ikke være med? Jeg synes det er så sjovt at sammenligne de forskellige billeder rundt i Blogland – der er jo stor forskel på, hvordan man opfatter udfordringerne..

   

5 kommentarer

 • Ida

  Lyder som en sjov udfordring. Jeg er med, med chance for en smutter eller to 🙂

  SVAR: Fedt du er med Ida – det bliver spændende at se, hvordan din udfordring udvikler sig. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej… Den challenge er jeg med på 🙂 Det bli´r spændene…
  Du er velkommen til, at kigge forbi min blog kasmor@blogspot.com

  Kh Pia

  SVAR: Tusind tak for din kommentar 🙂 Fedt at du også er med – kigger forbi din blog meget snart, det er altid sjovt at finde nye græsgange. 🙂 Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme, at det lokker:) Jeg har fulgt flere der har været med på sådan en leg og jeg har også lidt lyst til at prøve.. men tænk, hvis det lige glipper en dag eller to.. :-0 Uh, jeg må lige overveje det.. 🙂 Glæder mig til at følge dig i maj også i hvert fald 🙂

  SVAR: Der sker vel ikke noget, hvis det glipper en dag eller to — så skriver du dem da bare lidt forsinket. Du skal se det som en udfordring og ikke en begrænsning eller straf 🙂 Er så glad for at du følger med herinde, jeg holder også dagligt øje med din blog og nyder at læse med. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk aldrig rigtig gennemført sådan en, men jeg vil gerne være med! 🙂

  SVAR: Tak for din kommentar. Så godt at du er frisk på at være med! 🙂 Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en sjov ide og tænker at jeg da skal være med.. Efter at have læst punkterne igennem er der godt nok nogle jeg tvivler på, men mon ikke der kan komme noget sjovt ud af det alligevel..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SVAR: Tak for din kommentar. Selvfølgelig skal du da være med – jeg tvivler helt sikkert også på nogle af tingene, men det er jo dét der er udfordringen, i hvert fald for mig. Er sikker på der kommer noget sjovt ud af det. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kasserne fra LEGO DUPLO skal hjem til..