Port salut og kiks - fantastisk fredag

Aalborg Zoo for de mindste

I fredags var Martin afsted med Kornelia et par timer alene, hvor de gik i zoo. Vi blev så enige om at tage afsted alle tre lørdag, da Lille K havde synes det var så sjovt at se dyrene. Og ih, hvor hun hyggede sig! Det var vidunderligt at se hende kunne sige de fleste af dyrelydende og det var spændende at man tydeligt kunne se, hvilke dyr hun kunne kende fra bøger og iPad’en.

k_og_dyr

Aalborg zoo ligger meget tæt på vores hjem, så vi har selvfølgelig årskort dertil og vi skal helt sikkert meget mere afsted. Ikke nødvendigvis som picnic eller en seriøs udflugt hver gang, men det er sådan en hyggeligt sted, selv for en almindelig gåtur rundt i haven.

mig_og_dyrene

Det var vidunderligt – det er første gang jeg har været afsted med Kornelia, hvor hun har været så stor at det var dyr vi så på. Glæder mig allerede til weekenden, hvor jeg regner med at tage afsted med hende igen. Martin skal på Herretur fra på onsdag af, så jeg har en masse dejlige timer alene med Kornelia i weekenden.

balladekornelia

Fik taget nogle ret gode billeder af Kornelia og Martin synes jeg. Der er ikke nogen tvivl om at Kornelia er fars pige, måske kan du også fornemme det på disse billeder. Jeg er i hvert fald sikker. Hun var en ballademager og det var dejligt at se hende udforske hendes enorme nysgerrighed. Der var kke noget tidspunkt, hvor hun var bange eller blev forskrækket… Hun tog det hele i stiv arm, strøg hen til det ene bur/glas efter det andet og kunne ikke komme tæt nok på. Inde hos girafferne skulle vi lige have fat i hende, da hun sagtens kunne gå igennem det yderste hegn og hen og stikke hånden ind igennem det inderste hegn. Der stod dog en dyrepasser og kaldte på girafferne, så de kunne komme frem. En dejlig oplevelse, hvor Kornelia bare sagde “hej hej” og vinkede til dyrene, når ikke hun gad kigge på dem længere og ville hen til et nyt dyr.

Alle der ikke har været afsted med deres børn endnu – kom ud af vagten og nyd foråret sammen med jeres unger i den skønne dyrehaver.

2 kommentarer

 • Det lyder bare så hyggeligt:) Vi var også i zoo med Liva for nogle uger siden, og hun var vildt begejstret! Jeg glæder mig til flere zoo-besøg i løbet af sommeren:)
  Dejligt med din plan om endnu et zoo-besøg i weekenden:)

  SVAR: Det er så hyggeligt at være afsted med børnene.. Og tiden flyver afsted derinde, det er vildt sjovt at se så nysgerrige og interesserede de små størrelser pludselig bliver, når der er dyr.. KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder så skønt så skønt så skønt… Vi skal snart afsted sammen? Gerne i weekenden, hvis der bliver tid til et break 🙂
  Kram og god dag! Og tak for sidst…
  Mys til lillepigen fra moster!

  SVAR: JA vi skal helt sikkert snart afsted sammen, på søndag ikke?! Selv tak for sidst søs og for alle de fine gaver!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Port salut og kiks - fantastisk fredag