Aalborg Zoo for de mindste

Glimt fra min fødselsdag og gaver

Close up billede af Kornelia, der ELSKER at vi har gæster og at fætter Gustav er her til at lege med hende. De har så meget fornøjelse af hinanden og det er pragtfuldt at se dem løbe rundt efter hinanden, lege sammen og snakke derudaf med hinanden. Kornelia hygger hos oldemor, da hun pludselig blev så træt efter at have leget med sin fætter på altanen. Der er samlet tre generationer (min morfar, far og storebror) på vores ene altan, hvor der snakkes om vejret og mine blomster bliver vurderet af ret så kyndige dommere.. (De blev heldigvis godkendt, men jeg skulle være forberedt på at solsortene nok kom og spise af, ja måske endda ødelagde indholdet i mine altankasser. – Dét magter jeg simpelthen ikke!! Men jeg tager chancen og så må der jo komme net på, måske. Jeg vil i hvert fald ikke have mit arbejde splittet af at fuglene.) Til sidst til fødselsdagen gik vi en dejlig tur i det skønne vejr, da vi skulle have lidt luft efter alt det mad vi havde spist. Inden vi gik havde Kornelia overgivet sig til trætheden og var gået helt ud. Vi måtte vække hende på turen, så vi havde en chance for at hun ville sove inden vi skulle i seng.

foedselsdag

Jeg fik så mange VILDT FEDE gaver og jeg er fuldstændig forelsket i dem alle sammen. Et gammelt retro vækkeur, der er fundet på en super godt loppemarked i Ebeltoft. En Bamboo pen tablet som jeg glæder mig til at lære ordentlig at kende så jeg er klar til jeg, forhåbentlig, kommer ind på studie. En skøn og ret så smuk taske fra Adax – og jeg som troede at Adax kun lavede ting til voksne kvinder, men jeg synes den er så fed og jeg kan faktisk lige præcis have min computer deri. Min smukke Ray Ban solbriller, som jeg har brugt rigtig meget siden jeg fik dem. (Læs: Dem fik jeg på min fødselsdag og ikke i går, men synes I skulle se dem) To smukke kjoler/toppe, som jeg glæder mig til at bruge, når vejret blive en smule bedre. Jeg fik desuden også nogle sneaks, men dem har jeg jo byttet og jeg endnu ikke har fundet de helt rigtige. Og så var jeg så heldig at min veninde Pernille gav mig en så god gave – 6 numre af RUM Interiør Design + Design Letters kopper og jeg glæder mig til 14.06, hvor jeg modtager første nummer. Jeg har også været så heldig at få kontanter og græsset til altanerne, som jeg hver eneste dag har nydt siden det pludselig stod her på min fødselsdag. Det bliver jo bare et større og større hit, jo bedre vejret bliver.

Jeg er stadig helt overvældet over alle de ting jeg har været heldige at få og jeg glæder mig til at bruge alle tingene.

gaverne

Min storebror overraskede mig emget med at dukke op med favnen fuld af de lækreste økologiske bananer og en kæmpe sæk (læs: 12,5 kg!!) pragtfuldt rugmel fra Aurion. Nu har jeg ikke flere undskyldninger for ikke at komme i gang med at bage hjemmebagt rugbrød. Jeg skal bare have lavet mig en skøn surdej. Hvis der er nogle derude der har en skøn opskrift de vil dele, så sig endelig til. Jeg skal også søge nettet lidt rundt efter nogle lækre opskrifter med banan, da de jo desværre ikke holder evigt. Måske jeg skal finde på nogle lækre kager og velkomst-sprutsmoothies til veninder på lørdag, når de kommer til fødselsdag. Mulighederne er i hvert fald mange og det er jo skønt.

rugmel_bananer

1 kommentar

  • Selv tak <3
    Du kan skrælle og fryse bananerne (evt i mindre stykker), så har du hurtigt en god og kold ingrediens til smooties:)
    Og ellers har jeg (okay, Nicolai Kirk..) den lækreste opskrift på banankage, sig til hvis du vil have den…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aalborg Zoo for de mindste