Husmoderråd imod rød numse

Dette fede fly fra Brio kan blive dit!!

Så har vi lige endnu en hurtig give away her på bloggen og det er så nemt at være med. Jeg kan i samarbejde med Brio nu udlodde dette lækre klassiske fly, som har store gummihjul, hvilket gør det let for selv de mindste at lande og lette uden at lave mærker over det hele. Det smukke design er jo heller ikke det værste legetøj der kan flyde rundt, hvorfor det også ville være en skøn give away at vinde for de voksne. Brio er, blandt meget andet, kendt for deres klassiske og unikke design. Dette fly er ingen undtagelse!

brio-push-along-airplane1322022330

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg. Du må også meget gerne synes godt om på Facebook og følge bloggen på Bloglovin’, men det giver ikke flere lodder i puljen, da alle jo skal have lov til at være med!

Vinderen trækkes den 10. maj 2012

Jeg har ikke modtaget lignende eller andre produkter fra Brio til mig privat i forbindelse med denne give away.Indlægget er skrevet af mig alene og det er udelukkende mine egne meninger og holdninger der beskrives.

Pssst – Har du deltaget i min give away om de finestee navnesutter? Hvis ikke, så smut ind og gør det lige her.

62 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Husmoderråd imod rød numse