• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Ugens Instagram

A photo a day – 3

Jeg skulle vise en solnedgang, men da det var umuligt for mig at fange aftenens med kamera, måtte jeg lige i arkivet. Her fandt jeg billeder fra en smuk solnedgang Kornelia og jeg gik ud for at nyde en sen eftermiddag midt i januar i år.. Jeg vil derfor endnu engang dele et par af de smukke billeder med jer.

sunset

1 kommentar

 • Den er også så smuk, at den kun har godt af at blive genvist:) Elsker bare solnedgange – men hvor er det egentlig sjældent, at jeg har været udenfor at set én.. 🙂

  PS. Jeg håber du har modtaget min adresse nu:) Har sendt den via din kontaktformular:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugens Instagram