• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Vinderne er endelig fundet

Sommeren er endelig kommet

Lige nu sidder jeg i gården og nyder solen imens jeg får fuldt op på min blog.. På nuværende tidspunkt sidder jeg også lige og overvejer om jeg skal se mig slået ud af min “A Photo A Day – Maj”-challenge eller jeg skal lave et stort billedindlæg, hvor jeg prøver at ramme alle de mange mange dage jeg mangler. Opfølgning kommer på det lidt senere. Lige nu vil jeg bare gerne lige dele min udsigt med jer..

IMG_1188

Jeg ved godt at her er stille, men jeg knipser løs med billeder der bliver delt på instagram med dem der følger mig – I kan finde mig under brugernavnet kamillamolsen – håber I kigger forbi..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinderne er endelig fundet