Vinder af give away

Der kom en lille Kronjyde hjem til mig..

.. og hvor er jeg glad for ham!! Han hedder Allehånde, er sommergul og helt fantastisk.

Jeg var så heldig at vinde en give away inde hos Loppe-shoppe, som jeg har modtaget med posten i går aftes. Den er så lille og fin – jeg kan nu godt forstå alle jer i Blogland der er helt skøre med dem og samler løs. Desværre er de lidt for dyre til vores budget lige nu, men vil da ikke afvise at jeg vil holde øjnene åbne for dem til en billig pris.

foto

Allehånde har allerede fået sin helt egen plads ude i køkkenet og jeg glæder mig til kunne fylde ham op med de skønneste hele krydderier.. Tusind tak til Helle med den skønneste blog, for at jeg vandt denne helt vidunderlige give away. Yeay!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinder af give away