Ude godt, men hjemme aller aller bedst!!

Barbapapa for de mindste

Der er ikke nogen tvivl om, hvilke figurer der er yndlings herhjemme. Så når der skal vælges film på iPad, læses bog, vælges sengetøj/hagesmæk/strømper så er det helt sikkert, hvad Lille K vælger, hvis hun bliver taget med på råd.

Her er et lille udpluk af de mange Barbapapa ting vores pige er blevet forkælet med og med hendes begejstring for dem så kommer der helt sikkert flere ting til. Jeg ELSKER bare at det ikke er Hello Kitty og krydser fingre for at vi slipper for den dille herhjemme!!

barbapapa

Jeg synes det er hyggeligt med denne lille farverige familie og jeg elsker de ret så lærerige bøger og tegnefilm der er med dem. De har en fin morale og de mange mange gentagelser er jo fantastisk for de små. Kornelia bliver tryllebundet og vi kan høre at hun lære en masse nye ord og farver, når vi læser med hende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ude godt, men hjemme aller aller bedst!!