Koldhævede grovboller

LEGO DUPLO Disney Princess

Kornelia har endnu engang været så heldig at kunne teste noget af det aller lækreste legetøj fra LEGO DUPLO. Denne gang var det det smukkeste Disney slot, som faldt i vores lille prinsesses smag.

Hun nød at lege med det, efter jeg havde hjulpet hendes med at samle det helt færdigt. Hun er stadig alt for lille til at kunne samle det selv, men da jeg først havde samlet blev både prinsen og prinsessen lagt i seng, sat ved bordet for at spise, krammede, sov lidt mere og sådan blev hun ved i ret lang tid. Slottet er perfekt for børn i Kornelias alder, da der er meget kreativ leg i dette slot. Til sidst begyndte hun at skille slottet fra hinanden og prøvede at samle det igen. Og selvom det på ingen måde lignede det “rigtige” slot, så var det et slot hun selv havde lavet og det fungerede så fint.

slot

Vores datter elsker at lege med LEGO DUPLO, så det er dejligt at se at hun kan få både prinsen og prinsessen ind i legeyn. Tidligere var det kun klodser hun legede med, men efter vi har leget sammen med hende med slottet er hun begyndt at have de små figurer med i sine lege, de siger hej, skal sove, kysses, have sko på, læse bog, spise og drikke. Det er vidunderligt at se denne udvikling! Det er helt sikkert primært hendes alder der spiller ind her, men det er også meget tydeligt at hun bliver påvirket af det legetøj hun har i hænderne. Derfor vil jeg anbefale alle med børn i denne alder at få skrevet dette skønne slot på ønskesedlen.

Psst – du skal også holde øje herinde på siden, da du meget snart kan blive den heldige vinder af din helt egen kasse med LEGO DUPLO Disney Princess. Jeg udlodder nemlig et eksemplar på bloggen..

“Produktet i dette indlæg er sponsoret. Jeg har modtaget en lignende vare for at kunne teste produktet. Meninger, billeder og holdninger om dette produkt er udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at teste det, da jeg mener produktet passer ind på bloggen.”

   

1 kommentar

  • pia

    Sikke en fin Give Away! Den vil jeg da rigtig gerne vinde 🙂

    Vh Pia
    kasmor.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Koldhævede grovboller